Vacature bestuurssecretaris Energie van Utrecht

Vacature bestuurssecretaris Energie van Utrecht

header_energie-van-utrechtwebsite


Peter van Drent heeft kenbaar gemaakt om te stoppen met zijn bestuursfunctie van onze koepelcoöperatie. Wij danken Peter voor zijn inzet tot nu toe. Koepelcoöperatie Energie van Utrecht is nu op zoek naar een nieuwe bestuurssecretaris.

De secretaris binnen het bestuur van Energie van Utrecht zorgt ervoor dat alles binnen de koepel op rolletjes verloopt. Denk aan: ledenadministratie en -werving, het borgen van het huishoudelijk reglement, het voorbereiden van de ALV, contacten onderhouden met ICT-professionals als dat nodig is, het borgen van de AVG en de administratie van de verzekeringen.

Koepelcoöperatie Energie van Utrecht

Energie van Utrecht is een organisatie die volop in ontwikkeling is in een warm en actief netwerk van Utrechtse energiecoöperaties. Als secretaris werk je nauw samen met de overige bestuursleden, met Fanny Claassen van het Projectbureau en onze leden. Omdat de organisatie en de energietransitie continu in ontwikkeling zijn, zoeken we iemand die strategisch sterk en creatief is. Je krijgt alle ruimte om vorm te geven aan de Utrechtse energietransitie en mee te denken over de ontwikkeling van onze organisatie.

Meld je aan

Ben jij actief lid bij een van de lokale energiecoöperaties in de Provincie Utrecht en wil je jouw kennis en ervaring rond dit thema ook inzetten op Provinciaal niveau, neem dan contact op met Pieter Ruigewaard (06-53811685) of Bouwe Taverne (06-53674512). Met hen vorm je een hecht team.

Geplaatst in

Laat een reactie achter