Doe mee met de Lokale Energie Monitor

Doe mee met de Lokale Energie Monitor

Energiemonitor

De Lokale Energie Monitor is de jaarlijkse rapportage over, voor en door de lokale energiecoöperaties. Daarvoor is lokale input hard nodig! Als het goed is, heeft jouw energiecoöperatie op 6 september, een oproep ontvangen van HIER Opgewekt. Ook vanuit Energie van Utrecht roepen wij alle coöperaties op om mee te doen.

Het verzoek is om je nieuwe projecten en plannen te melden aan HIER opgewekt. Dat kan je aangeven in de online vragenlijst (of anders in een eenvoudig word document). Je hoeft alleen aan te geven wat je dit jaar hebt gerealiseerd en wat je nieuwe plannen zijn.

Gegevens over voorgaande jaren zijn bekend. Je vindt ze terug in de Lokale Energie Monitor 2020 op de website van HIER opgewektHeb je de oproep niet ontvangen, stuur dan een mailtje naar HIER opgewekt: info@hieropgewekt.nl of bel op 030-7116400.

Hier is de link naar de enquête: https://mailchi.mp/hieropgewekt/lem2021?e=b6cf26563d 

Het is belangrijk dat je meedoet. We kunnen alleen maar laten zien wat we samen bereiken als alle lokale energie cooperaties laten weten wat zij doen. We zijn lokaal actief en hebben samen landelijke impact.

Wat levert meedoen aan de Lokale Energie Monitor op? 

  • Inzicht in de landelijke impact van onze prestaties  
  • Inzicht in de prestaties van je collega-initiatieven. 
  • Inzicht in de belangrijkste trends, ontwikkelingen en gedeelde kansen en uitdagingen. 
  • Zichtbaarheid van de lokale energiebeweging bij gemeenten, RES-regio’s, provincies en het Rijk.

Presentatie resultaten Lokale Energie Monitor

Op het HIER evenement op 18 maart 2022 presenteert HIER Opgewekt de resultaten. Hier opgewekt Lokale Energie Monitor: www.hieropgewekt.nl/lokale-energie-monitor. Check de excel lijsten voor informatie over jouw coöperatie en projecten.

Vragen?

Fanny Claassen van het Projectbureau is provinciaal coordinator voor de Lokale Energie Monitor in Utrecht. Mocht je vragen hebben, kan je haar contacten op: fanny@energievanutrecht.nl

Geplaatst in

Laat een reactie achter