Energie van Utrecht heeft nu een Raad van Advies

Energie van Utrecht heeft nu een Raad van Advies

header_energie-van-utrechtwebsite

Energie van Utrecht heeft eind 2021 een Raad van Advies in het leven geroepen. Deze RvA adviseert directie en bestuur, gevraagd en ongevraagd over de missie, visie, ambitie en strategie van Energie van Utrecht. 

Fanny Claassen, directeur van Energie van Utrecht, ziet de komst van een Raad van Advies als een belangrijke verbeterslag voor het Projectenbureau: “Het speelveld van de energietransitie is dynamisch en complex. Er zijn veel keuzes te maken. Daarom ben ik heel blij dat de leden van onze Raad van Advies belangeloos hun kennis, ervaring en netwerk willen inzetten en ons een spiegel voorhouden als we dreigen van onze koers af te raken.”

Leden Raad van Advies Energie van Utrecht

Guus Ydema (voorzitter Raad van Advies); bestuurslid Energie Samen, voorzitter energiecoöperatie 2030.nu, voormalig directeur Agem.

Anne Schipper (lid Raad van Advies); voorzitter Jong RES, senior projectmanager hernieuwbare energieopwekking bij de gemeente Utrecht.

Els Otterman (lid Raad van Advies); dagelijks bestuurder Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

Pim van den Berg (lid Raad van Advies); voormalig Gedeputeerde provincie Utrecht voor de energietransitie, adviseur ruimtelijke ontwikkeling, wonen en energietransitie.

Walter Kooy (lid Raad van Advies); voormalig directeur Nationaal Groenfonds.

Geplaatst in

Laat een reactie achter