Webinar ‘vragenuurtje’ Ontwikkelfonds

Webinar ‘vragenuurtje’ Ontwikkelfonds

header_energie-van-utrechtwebsite

Binnenkort gaat ook in provincie Utrecht het Ontwikkelfonds voor energiecoöperaties van start. Dat ontwikkelfonds helpt coöperaties bij de risicovolle opstartfase van duurzame zon- en wind op land opwekprojecten. Tijdens het Webinar Ontwikkelfonds beantwoorden Cilou Bertin van Energie Samen en Fanny Claassen van Energie van Utrecht alle vragen over dit Ontwikkelfonds.

Het Ontwikkelfonds verstrekt leningen aan coöperaties, zodat deze de kosten van projecten kunnen financieren. Slaagt het project? Dan betaalt de coöperatie de lening terug met een opslag. Gaat het project niet door? Dan hoeven de coöperaties niets terug te betalen.

Het fonds is opgericht zodat inwoners mee kunnen doen aan de energietransitie en eigenaar kunnen worden van duurzame energieprojecten.

Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen over het Ontwikkelfonds zijn. Daarom is er op 31 maart 20.00 uur een webinar waarin Cilou Bertin van Energie Samen en Fanny Claassen van Energie van Utrecht meer informatie geven en al jullie vragen beantwoorden. Interesse? Geef je dan nu op via deze link

Geplaatst in

Laat een reactie achter