Servicepunt Energie

Servicepunt Energie

Logo Servicepunt Energie

Tijdens de Voorjaarsbijeenkomst van U-Thuis/NMU op 18 april is het Servicepunt Energie feestelijk gelanceerd. Het Servicepunt Energie is een samenwerking van Energie van Utrecht (EvU) en de NMU en ondersteunt bewonersinitiatieven, energiecoöperaties en gemeenten in de provincie Utrecht bij de energietransitie. We delen kennis en ervaring, verbinden partijen en signaleren kansen en knelpunten.

Het Servicepunt Energie bestaat uit de onderdelen Warmte en Elektriciteit. De NMU richt zich op het onderdeel Warmte en EvU op het onderdeel Elektriciteit.

We hebben samen een nieuwe website opgezet: www.servicepuntenergie.nl. Deze wordt op korte termijn verder gevuld met relevante informatie over Warmte en Elektriciteit, maar ook met het laatste nieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen.

Het Servicepunt Elektriciteit ondersteunt coöperaties binnen de provincie Utrecht die hernieuwbare energie willen opwekken, waarbij de focus ligt op startende coöperaties en nieuwe projecten van gevorderde coöperaties. Heb je een vraag over elektriciteit opwekken, mail ons dan op elektriciteit@servicepuntenergie.nl.

De provincie Utrecht financiert het servicepunt en werkt samen om de energietransitie te versnellen.

Geplaatst in

Laat een reactie achter