Kom in gesprek met provinciebestuur in talkshow ‘Midterm review provincie Utrecht’

Kom in gesprek met provinciebestuur in talkshow ‘Midterm review provincie Utrecht’

college-gedeputeerde-staten-provincie-utrecht

Vijf gedeputeerden van de provincie Utrecht gaan op dinsdag 26 oktober in gesprek met stakeholders en inwoners over het coalitieakkoord dat hun partijen in 2019 sloten. Wat hebben ze de afgelopen twee jaar bereikt? Wat gaan ze de komende twee jaar nog doen? Je hoort het tijdens de talkshow van de provincie Utrecht in de Technohub Woerden die ook live gestreamd gaat worden.

De Utrechtse energiecoöperaties zijn van harte welkom om aan te sluiten, benadrukt Wijnand Jonkers van de provincie Utrecht. 

Bij het aantreden van dit college spraken de coalitiepartners met elkaar af om op een open manier met elkaar en met medeoverheden, bedrijven en inwoners samen te werken. Nu het college over de helft van zijn termijn is, willen vijf gedeputeerden graag met inwoners en stakeholders reflecteren op wat er is bereikt en ook wat er de komende twee jaar nog moet gebeuren.

Talkshow met livestream

“De vorm die we hiervoor kiezen is een talkshow die via een livestream wordt uitgezonden”, licht Wijnand Jonkers toe. “Hierbij zullen de vijf gedeputeerden vragen beantwoorden van genodigden in de zaal en van inwoners die via de chat vragen en opmerkingen kunnen indienen. Na de uitzending is er in de zaal nog een informeel samenzijn om eventueel overgebleven vragen te stellen.”

Live afvaardiging

De talkshow is online te volgen, maar Gedeputeerde Staten zouden het zeer waarderen als een afvaardiging van één of twee personen van de Utrechtse lokale energiecoöperaties hierbij live aanwezig is.

Aanmelden

De live-uitzending vindt plaats op dinsdag 26 oktober van 15.15 uur tot ongeveer 16:15 uur in de TechnoHUB in Woerden (Industrieweg 2b). Daarna kunnen deelnemers in een (offline) deelsessie met een gedeputeerde in gesprek. De middag sluit af met een informele borrel tot 18:00 uur. Meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden, zowel fysiek als online, staat op de site van provincie Utrecht.

Geplaatst in

Laat een reactie achter