Loop mee met de Klimaatmars!

Loop mee met de Klimaatmars!

klimaatmars

Dit jaar gaat de klimaatmars van de Eemshaven in Groningen naar Glasgow. Op 20 oktober doet de Klimaatmars van Urgenda de stad Utrecht aan en gaat dan verder door de provincie naar Rotterdam. Loop je mee?

Het startschot van The Climate Miles was 6 oktober in de Eemshaven. Vanaf daar loopt de mars naar Groningen en gaat de route verder via Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Utrecht naar Rotterdam. Op de site van de klimaatmars staat de precieze route van dag tot dag.

Op maandag 25 oktober stappen de deelnemers in Rotterdam in de trein naar Edinburgh. Door het mooie Schotse landschap gaat de mars in 4 dagen naar Glasgow.

Iedereen mag meelopen: voor een dag, een aantal dagen of zelfs de hele maand! De mars start en eindigt dagelijks bij een treinstation, waardoor iedereen gemakkelijk kan aan- en afhaken.

Energie van Utrecht doet mee

Lijkt het je leuk om met andere klimaatactievelingen binnen Energie van Utrecht samen te lopen? Stuur een mail naar fanny@energievanutrecht.nl. Als het lukt laten we met een of meer groepjes van ons horen!

Geplaatst in

Laat een reactie achter