Webinar ‘Bouwen aan het vertrouwen in aardwarmteprojecten’

Webinar ‘Bouwen aan het vertrouwen in aardwarmteprojecten’

header_energie-van-utrechtwebsite

Tot nu toe is aardwarmte in Nederland voornamelijk toegepast in de glastuinbouw. De technologie is relatief onbekend bij het algemene publiek. Veel mensen zijn er nog niet vertrouwd mee. Hoe gaan we bij aardwarmteprojecten om met verschillende belangen, welke effecten kan je verwachten bij grotere participatie van burgers en hoe geef je zeggenschap vorm? Draagt meer betrokkenheid bij aan acceptatie en vertrouwen in geothermie? Wat kunnen we leren van wind- en zonprojecten? Het webinar van 7 december over deze onderwerpen kun je hier terugkijken.

Tijdens dit webinar gaan Dirk Kuiken, projectmanager New Energy Coalition, Siward Zomer, Coöperatief Directeur van Energie Samen, Carola van Kester, Senior Communicatieadviseur van Geothermie Nederland, en Eveline Rosendaal, Teamlead Marktontwikkeling bij EBN, op zoek naar de antwoorden vanuit een meer wetenschappelijke invalshoek.

Week van de Aardwarmte 2021
Dit webinar is onderdeel van de tweede Week van de Aardwarmte en wordt georganiseerd door EBN in samenspraak met Geothermie Nederland. Dagelijks zijn er webinars, waarmee u uw kennis over de techniek en de financiën rond aardwarmte kunt vergroten. En er zijn praktijksessies, waarin ervaringen worden gedeeld. Kijk op de website van de Week voor meer informatie over de andere events. 

Geplaatst in

Laat een reactie achter