Vacature RES-vertegenwoordiger regio Amersfoort

Vacature RES-vertegenwoordiger regio Amersfoort

Vacature_Energie van Utrecht

Wij zoeken een nieuwe RES-vertegenwoordiger voor de energiecoöperaties in regio Amersfoort. De tijdsinvestering is twee tot drie dagdelen per maand waar een vergoeding tegenover staat. Interesse? Mail naar marinus@energievanutrecht.nl. Lees ook meer over de functie in het interview met Marinus op deze site.

De RES-vertegenwoordiger is aanwezig bij bestuurlijke overleggen met wethouders en burgemeester, volgt samen met NMU de RES-besluitvorming op de voet, bezoekt RES-bijeenkomsten en andere landelijke netwerkvergaderingen en rapporteert daarover.

Wil je betrokken zijn bij de energietoekomst van Nederland? Kun je goed kunt luisteren? Heb je interesse in het politieke speelveld en durf je daarin belangen te behartigen en keuzes te maken? Dan is dit een leuke uitdagende functie in het speelveld van politiek, bewoners, energiecoöperaties en andere stakeholders.

Meer weten of interesse om Marinus op te volgen als RES-vertegenwoordiger voor RES-regio Amersfoort? Stuur een mail naar: marinus@energievanutrecht.nl

Geplaatst in

Laat een reactie achter