Transform.Hackathon: 31 oktober -2 november

Transform.Hackathon: 31 oktober -2 november

visual-rethink-value-distribution-min-scaled

Werk mee aan concrete oplossingen voor de uitdagingen van de energietransitie op de Transform.Hackathon! Samen met de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie is Energie Samen owner van de challenge Value (waarde) – Increasing value through selling less. Hoe gaan we nieuwe waardemodellen ontwikkelen die lokale uitwisseling van energie simpel, effectief en toepasbaar maakt, zodat iedereen kan meedoen en bijdragen aan de transitie? Denk mee, doe mee en verander mee!

Concreet bijdragen aan oplossingen voor het nieuwe energiesysteem? Doe mee met Transform.Hackathon: een meeslepende ervaring en het grootste event op systeeminnovatie in de Nederlandse energiesector. En jij kunt daaraan bijdragen! Energie Samen roept energiecoöperaties op om zich aan te melden om van 31 oktober tot en met 2 november samen met meer dan 200 ontwerpers, beleidsmakers, hackers, kunstenaars en pioniers de uitdaging aan te gaan en concrete oplossingen bedenken voor het bouwen van een nieuw energiesysteem.

Siward Zomer roept in dit filmpje op om je aan te melden: “Burgers gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie. We hopen dat er niet alleen pure energie-experts op de hackaton afkomen. Het feit dat je een bewoner bent en in een bepaalde omgeving werkt en betrokken wilt worden bij wat er in jouw omgeving gaat veranderen maakt jou een expert, dus zorg dat je erbij bent!”

Lees meer op de website van Energie Samen.

Het Nationaal Programma RES en Unify.energy organiseren Transform.Hackathon in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken & Klimaat.

Geplaatst in

Laat een reactie achter