Training Marketing & Campagne

Training Marketing & Campagne

pexels-thirdman-7655645 (1)

[LET OP: Deze training is uitgesteld naar voorjaar 2023. Nieuwe datums volgen]

In oktober start een nieuwe training in het kader van het programma Betrekken en Beïnvloeden van Energie van Utrecht, namelijk de training Marketing & Campagne. De training is bedoeld voor projectleiders, bestuursleden en vrijwilligers bij energiecoöperaties die lid zijn van Energie van Utrecht. De training is gratis.

“Ik wil een opiniestuk insturen, maar hoe schrijf ik dat overtuigend?”, “Hoe haal ik genoeg geld op voor mijn zonnepark?” of “Hoe kan ik de inwoners van mijn gemeente laten zien waarom windenergie zo gaaf is?” – allemaal vragen die je vast weleens hebt gehad.
Op dinsdag 4 oktober begint de driedelige training die helpt antwoord te geven op deze vragen.

Dit zijn de trainingsdatums en onderwerpen:

  • Dinsdag 4 oktober 19:00-21:00: Overtuigend schrijven en campagnevoeren. Een professioneel schrijver en een campagnemanager (van een politieke partij of een NGO) geven je een kijkje in de keuken.
  • Dinsdag 8 november 19:00-21:00: Het opzetten van een campagne- en marketingplan. Wat moet erin, waar houd je rekening mee en hoe stel je zo’n plan op? Een marketeer en een reputatiedeskundige laten het je zien.
  • Dinsdag 22 november 19:00-21:00: Hoe ziet jouw marketing- en/of campagneplan eruit? Je presenteert je eigen plan aan je medecursisten en krijgt feedback.


Alle trainingen vinden plaats bij UCo (Tweede Daalsedijk 6a, Utrecht). Opgeven kan bij Ivo Thonon: ivo@energievanutrecht.nl of 06 37 33 37 93. Hopelijk tot in oktober!

LET OP: de datums zijn gewijzigd. De bovenstaande datums zijn de juiste.

Geplaatst in

Laat een reactie achter