Teamuitje Energie van Utrecht

Teamuitje Energie van Utrecht

teamuitje expertisepool

Eindelijk was het dan zover, het team van Energie van Utrecht kon elkaar in het ‘echt’ ontmoeten. Het is natuurlijk een beetje gek om een organisatie op te bouwen zonder elkaar daadwerkelijk te zien. Iedereen vond het uitje zeker voor herhaling vatbaar. We gaan het dus zeker snel weer doen.

Deelnemer Paul Jansen schreef het volgende verslagje over het teamuitje:
“Op 2 juli, vond geheel live, een uitje plaats van de expertisepool projectleiders zon en wind. Hoe mooi is dat?  Prachtig weer, super locatie: BTA33, mondkapjes af en dus een uitgelaten stemming!

Volleybal en tennis on the beach
We hebben ook kennis gemaakt met enkele collega’s die in het najaar de opleiding starten. Allemaal hands-on mensen. Dat was goed te merken toen we mochten aantreden voor een clinic beachvolley en beachtennis. We herkenden ons in elkaar: aanpakken, samenwerken, doorzetten, lachen en vooral de voeten in de spreekwoordelijke klei (zand). Afsluitend nog een borrel om verder bij te praten. Zo leer je elkaar beter kennen en dat is mede de basis om goed samen te werken aan ons doel: realisatie van duurzame projecten. Met dank aan Harriëtte, Dirk en Fanny voor de organisatie.”

Geplaatst in

Laat een reactie achter