Projectleiders Energie van Utrecht sluiten training af met excursie

Projectleiders Energie van Utrecht sluiten training af met excursie

excursie projectleiders

De training coöperatief projectleider zon en wind wordt georganiseerd door Energie van Utrecht met financiële ondersteuning van de provincie Utrecht. Onlangs is er weer een training succesvol afgerond. Als afsluiter bezochten de deelnemers het Avri zonnepark en Betuwewind windpark in Geldermalsen.

Aan deze editie van 2021 – 2022 deden 20 mensen mee. In tien bijeenkomsten hebben verschillende sprekers meerdere onderwerpen behandeld. Zo zijn de projectleiders in spe bijgepraat over alles wat belangrijk is bij de projectontwikkeling van zonneveld en windpark. Denk aan het opzetten van een businesscase, de financiële participatie, het omgevingsmanagement en de landschappelijke inpassing.

Avri zonnepark

Als feestelijke afsluiting was er een interessante en gezellige excursie naar het gecombineerde Avri zonnepark en Betuwewind windpark in Geldermalsen. Het weer werkte goed mee, want het uitje was op een zonnige én winderige dag eind april. De deelnemers gaven aan graag contact te willen houden met elkaar, voor kennis en nieuwtjes en om te sparren.

Geplaatst in

Laat een reactie achter