Informatieavond over de integrale energievoorziening in Terheijden

Informatieavond over de integrale energievoorziening in Terheijden

3-TraaisEnergieCollectief_bijgesneden

Energiecoöperatie Heuvelrug Energie organiseert op 8 september 2022 om 20:15 uur een informatieavond waarop Elbert Lievense van het Traais Energie Collectief naar Driebergen komt om te vertellen over de integrale aanpak van de energietransitie in het Brabantse Terheijden.

De witte boerderij die te zien is op bovenstaande foto is getransformeerd tot een zogenaamde “Energiebrouwerij”. Hiermee draagt de energiecoöperatie Traais Energie Collectief (TEC) bij aan de lokale energievoorziening.
Op de informatieavond worden vragen behandeld als: waarom heeft het TEC voor zo’n integrale aanpak gekozen? Hoe wordt de coöperatie aangestuurd? Wie werkt er allemaal aan mee? Wat is er naast de techniek nog meer nodig voor een succesvol project? En welke uitdagingen kom je hierbij tegen? Ook wordt er gekeken naar wat hiervan geleerd kan worden voor de Utrechtse Heuvelrug.

De locatie voor deze avond is: Nieuw Salem, De Lei 86 in Driebergen en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden, zowel leden als niet-leden van Heuvelrug Energie. Voor meer informatie volg deze link naar de website van Heuvelrug Energie.

Geplaatst in

Laat een reactie achter