Financiële Masterclass op 28 juni

Financiële Masterclass op 28 juni

micheile-dot-com-SoT4-mZhyhE-unsplash

Energie van Utrecht en de Rabobanken Midden Nederland organiseren weer een financiële masterclass, deze vindt plaats op dinsdag 28 juni. Het onderwerp is dit keer de energiemarkt; hoe zit die in elkaar en hoe kun je erop inspelen? Dit onderwerp is bij de vorige masterclass aangedragen door de deelnemers.

De sprekers zijn:
André Dippell, directeur van om | nieuwe energie. André vertelt over hoe de energiemarkt werkt en wat de ontwikkelingen zijn. Daarnaast deelt hij zijn ervaringen met het sluiten van een directe PPA (energieverkoopcontracten) met directe afnemers, zoals gemeenten en grootverbruikers in de buurt van het zonnepark.

Derk te Bokkel, penningmeester bij Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Derk vertelt over de energiemarkt en het perspectief van de energiecoöperatie. Welke mogelijkheden en kansen hebben energiecoöperaties om gebruik te maken van de dynamiek in de energiemarkt.

De masterclasses vinden plaats:

  • op kantoor van de Rabobank aan de Maliebaan nr. 15 in Utrecht. 
  • fiets (en eventueel auto) is achter het pand te parkeren. 
  • start is om 19.30 uur en einde om 21.30 uur.

Aanmelding voor de financiële masterclass op 28 juni is verplicht en kan via de volgende link:
https://forms.gle/jRDwuwRDEy9U4yxu8

Er zijn dit jaar nog 2 financiële masterclasses gepland, namelijk op:

27 september en 15 november

Mocht er nou een financieel onderwerp zijn waar jij graag een masterclass over zou willen hebben, laat het weten via: info@energievanutrecht.nl

Energie van Utrecht en de Rabobanken in Midden-Nederland willen bijdragen aan de ondersteuning en verdere professionalisering van de energiecoöperaties en -initiatieven in de regio. Beide organisaties zijn een samenwerking aangegaan omdat we er voordelen in zien om hier samen in op te trekken.

Gezamenlijk organiseren we Energiecafés en Financiële Masterclasses.

Geplaatst in

Laat een reactie achter