Open Energiedag 11 september: ga op bezoek bij energieprojecten

Open Energiedag 11 september: ga op bezoek bij energieprojecten

Open Energiedag

Ontdek de wereld achter het stopcontact en de thermostaat tijdens de Open Energiedag op 11 september. Waar komen elektriciteit en warmte eigenlijk vandaan? En hoe zorgen we ervoor dat die energie steeds schoner wordt?” Tijdens de Open Energiedag kun je op bezoek bij zon- en windparken, warmtenetten, WKO’s, warmtepompen en aquathermie-installaties.

De Open Energiedag is het hoogtepunt van de campagne ‘Daar krijg je energie van!’ die de mogelijkheden van opwek, opslag en gebruik van duurzame energie onder de aandacht wil brengen. Het doel van de campagne is het versterken van kennis en (lokaal) enthousiasme voor de energietransitie. Met onderbouwde informatie en goede voorbeelden, laten we zien waar de duurzame energiesector aan werkt.

Open Energiedag 11 september

Tijdens de jaarlijkse Open Energie Dag op 11 september openen duurzame energieprojecten de deuren om een breed publiek kennis te laten maken met hun project. De locaties die meedoen vind je hier. Ook is het nog mogelijk om een eigen project aan te melden.

Energie van Utrecht partner van ‘Daar krijg je energie van!’

Energie van Utrecht is partner van de campagne ‘Daar krijg je energie van!’ en onderschrijft het doel van de campagne inhoudelijk. De campagne is een initiatief van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) en vijf (branche-)organisaties: NWEA, Holland Solar, EnergieSamen, Vereniging Warmtepompen, Branchevereniging Bodemenergie. Meer over de campagne lees je op daarkrijgjeenergievan.nl.

Geplaatst in

Laat een reactie achter