Klankbordgroep Servicepunt – leden gezocht

Klankbordgroep Servicepunt – leden gezocht

header_energie-van-utrechtwebsite

De provincie Utrecht, Energie van Utrecht (EvU) en Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU) gaan de samenwerking aan om de ondersteuningsstructuur voor energiecoöperaties/initiatieven nog verder te verbeteren.

In 2023 start het gezamenlijke Servicepunt waar initiatieven alle nodige ondersteuning kunnen krijgen op het gebied van elektriciteit (EvU) en warmte (NMU). Hiermee wordt het overzichtelijk waar energie-initiatieven terecht kunnen met vragen en waar kennis/trainingen/netwerk te vinden is.

Om deze ondersteuning zo goed mogelijk op te zetten zoeken we een aantal mensen die deel willen nemen aan een klankbordgroep voor het Servicepunt. De klankbordgroep zal twee keer per jaar bij elkaar komen om in het najaar het jaarplan voor komend jaar te bespreken en in het voorjaar het afgelopen jaar te evalueren. Hiermee geeft de klankbordgroep input aan de samenwerkende partijen (provincie, EvU, NMU) om de ondersteuning zo goed mogelijk af te stemmen op de behoeften van de doelgroep.

We zoeken daarom 3-4 deelnemers voor de klankbordgroep met daarbij de volgende criteria:

  • Lid/betrokkene bij een lokale energiecoöperatie/stichting
  • Bereid om op vrijwillige basis 2 keer per jaar te vergaderen in Utrecht en hiervoor ca. 2 uur voorbereidingstijd te nemen om de stukken te lezen
  • Verdeling tussen de gemeenten/regio’s in de provincie Utrecht
  • Verdeling tussen initiatieven die met warmte en elektriciteitsopwekking bezig zijn.

Interesse om in de klankbordgroep te komen? Laat dit weten via info@energievanutrecht.nl.

Geplaatst in

Laat een reactie achter