Workshop omgevingscommunicatie bij energieprojecten

Workshop omgevingscommunicatie bij energieprojecten

header_energie-van-utrechtwebsite

Je hebt een goed plan voor een energieproject, maar hoe communiceer je dit? Met je buren, met je omgeving of met je dorp of stad? Wanneer is het beste moment? Hoe ga je om met eventuele weerstand? Wat verwacht de gemeente op dit vlak van jou als initiatiefnemer? Wat kun jij van de gemeente verwachten? Hoe kun jij jouw initiatief op een sterke manier aan de mensen om je heen presenteren?

Veel vragen, waarover wij het gaan hebben tijdens deze sessie over communicatie en creëren van draagvlak voor energieprojecten. De workshop wordt gehouden door Inge Verhoef van de Windvogel en Liesje Harteveld van Energie Samen.

Deelname is gratis, wel graag aanmelden.
Datum: 19 mei 2021
Tijd: 20.00 -21.30 uur

Inge heeft voor de Windvogel, een Nederlandse coöperatieve vereniging van mensen die gezamenlijk streven naar een duurzame energievoorziening met windenergie als prioriteit, al verschillende windprojecten helpen realiseren.

Liesje Harteveld is coördinator communicatie en projecten van Energie Samen, de landelijke koepel en belangenvereniging van energiecoöperaties en -verenigingen en andere energie-communities van burgers, boeren en/of lokale bedrijven.

Geplaatst in

Laat een reactie achter