Trainingsprogramma voor coöperatieve projectleiders warmte: doe mee!

Trainingsprogramma voor coöperatieve projectleiders warmte: doe mee!

Vloerverwarming

De NMU start binnenkort (10 maart) een trainingsprogramma voor coöperatieve projectleiders warmte. We willen kartrekkers de handvaten en begeleiding geven om een lokaal warmte-initiatief stappen te laten zetten.

In een mooi gebalanceerd programma van 5 maanden, nodigen we gastsprekers en trainers uit om de deelnemers les te geven over zo veel mogelijk aspecten van een collectief warmteproject. Denk aan participatie, warmtetechnieken, samenwerken met stakeholders, projectorganisatie, coöperatief gedachtengoed, businesscase en financiering, etc. Naast het inhoudelijke aanbod gaan de deelnemers ook direct in de praktijk aan de slag om hun eigen project op poten te zetten en helpen we elkaar hierbij. Doel is dat de deelnemers na afloop (vrijwillig en/of betaald, d.m.v. subsidieaanvraag) aan de slag kunnen gaan om hun lokale warmteproject verder te ontwikkelen. Het trainingsprogramma is gratis maar vergt een behoorlijke inzet van de deelnemers. De trainingen bestaan uit 10 avonden van circa 4 uur lang, die eens in de twee weken plaatsvindt. Daarnaast krijgen de deelnemers opdrachten mee om uit te werken voor je eigen initiatief.

Aanmelden

Er is nog beperkt ruimte voor deelnemers. Geïnteresseerden kunnen hier verder lezen en zich aanmelden via het interesseformulier. Voor meer informatie kun je Jessica Doorn of Sofie ten Have (06-41525449) ook mailen of bellen. De eerste avond op 10 maart begint om 17.00 uur in ANNE, Veemarktplein 41, 3521 BD Utrecht.

Geplaatst in

Laat een reactie achter